fbpx

Een gezond binnenklimaat

Creëer een gezonde leef- of werkomgeving in uw woning, appartement en eender welk gebouw.

Renson

Al onze producten voor zonwering en ventilatie zijn afkomstig van Renson. Een producent die al 110 jaar actief is en garant staat voor comfort, duurzaamheid, akoestiek, esthetiek en energiezuinigheid.

Ambassadeur

Marcomnv is door Renson officieel benoemd tot ambassadeur van het merk. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor deskundig advies op maat waarbij u kunt rekenen op een professionele plaatsing met een speciaal opgeleid team.

Zonwering

Iedereen houdt van lichtinval, maar wanneer er te veel en ongecontroleerd zonlichtinval is, kan uw comfort al snel verstoord worden. Een zonwering installatie van Renson zorgt ervoor dat de zonnestralen worden tegengehouden alvorens deze het glas bereiken en houdt u zelf het inkomend zonlicht onder controle.

Screens houden de overmatige zonnewarmte tegen tijdens het warme seizoen terwijl u in de wintermaanden optimaal blijft genieten van de zonnestraling. Screens verminderen aanzienlijk uw energieverbruik. Niets dan voordelen voor een kwalitatieve leef- en werkomgeving.

De populairste zonweringen:

De verticale zonwering Fixscreen® werd ontwikkeld door Renson® Sunprotection-Screens en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij het zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders. De gepatenteerde Connect& Go fiche bij Fixscreen 100 slim garandeert een snelle, veilige montage en demontage van het doekbuispakket. Dankzij de compacte kastafmeting en de intrekbare onderlat zorgt de Fixscreen 100 slim bovendien ook voor een onzichtbare integratie in de gebouwschil.

Client Image

De verticale zonwering Fixscreen® werd ontwikkeld door Renson® Sunprotection-Screens en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij het zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders. De gepatenteerde Connect & Go fiche bij Fixscreen 150 evo garandeert een snelle, veilige montage en demontage van het doekbuispakket. De Fixscreen 150 evo is geschikt voor grote afmetingen en zorgt bovendien ook voor een discrete integratie door de intrekbare onderlat.

Client Image

Ventilatie

Met ventilatie verwerkt in jouw ramen zorgt u er voor dat er op een continue en natuurlijke manier verse lucht in uw woning wordt voorzien. Met deze permanente ventilatie behoudt u telkens een goede luchtkwaliteit binnenshuis. 

Een cruciaal gegeven aangezien de gemiddelde mens 85% van zijn tijd binnen doorbrengt (thuis, werk, etc.). Met dergelijke continue ventilatie voorkomt u ook slechte geuren, allergieën en andere gezondheidsproblemen.

De verschillende ventilatiesystemen:

De Invisivent AIR Light is een akoestisch, thermisch en energetisch performante raamverluchting die probleemloos kan worden toegepast bij zowel nieuwbouw als renovatie. De aanwezigheid van verschillende types geluiddempend materiaal in het binnenprofiel garandeert een lichte geluidsdemping van 31 (-1;-2) dB.

Client Image

De Invisivent AIR Basic is een akoestisch, thermisch en energetisch performante raamverluchting die probleemloos kan worden toegepast bij zowel nieuwbouw als renovatie. De aanwezigheid van verschillende types geluiddempend materiaal in het binnenprofiel garandeert een sterke geluidsdemping van 34 (0;-1) dB.

Client Image

Met de Invisivent COMFORT brengt Renson energetisch, akoestisch en thermisch comfort ten top. Deze raamverluchting wordt steeds gecombineerd met een extractiepunt in dezelfde ruimte waardoor energieverliezen en ongecontroleerde ventilatie nog beter vermeden worden. De aanwezigheid van verschillende types geluiddempend materiaal in het binnenprofiel garandeert een basis geluidsdemping van 35 (-1;-2) dB.

Client Image