fbpx

Wat is er mogelijk? Ontdek ons gamma:

Monorail Schuiframen

Een monorail schuifraam is een combinatie van een vaste en een bewegende vleugel. De grote glaspartij in het vaste gedeelte van het raam draagt bij tot de strakke en minimalistische look van het schuifraam.

Dit houdt dus in dat slechts één van de twee ramen kan openschuiven, wat bij een Duorail niet het geval is.

Duorail Schuiframen

Bij een duorail schuifraam schuiven één of beide vleugels. De identieke vleugels en gelijke glaspartijen zorgen voor een symmetrie in de look van het geheel. 

Anders dan de Monorail waar dus slechts één vleugel kan schuiven hebt u bij de Duorail de optie om beide ramen open te schuiven.

Vouwwand

De vouwwand van Reynaers  bestaat uit twee tot acht vleugels die volledig opzij kunnen geschoven worden. Dit creëert een maximaal buitengevoel. Hierbij kunnen de panelen naar binnen of naar buiten draaien waardoor je dus nog meer plaats bespaart en je leefruimte in één klap vergroot.

Daarnaast kan één van de vleugels als toegangsdeur gebruikt worden. In koude periodes hoeft de vouwwand dus niet volledig opengevouwen te worden om binnen te kunnen.

Ideaal voor wie in de zomer graag optimaal geniet van de buitenlucht.

Hi-Finity Schuiframen

Een naadloze verbinding met de buitenwereld, dat is waar de Hi-Finity reeks voor zorgt met zijn ultrafijne look. De oplossing voor zij die modern bouwt en oog heeft voor energiezuinigheid!

Hi-Finity is ook beschikbaar als hoekoplossing. Doordat hier de hoek kan openschuiven, creëer je de optimale buiten belevenis zonder dat een profiel jouw zicht beperkt!

Zowel beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing met een draagvermogen tot 500kg, is de Hi-Finity reeks niet enkel mooi ogend, het is ook functioneel en energiezuinig!

Ultra slank met Hi-Finity

Het minimalistisch schuifsysteem waar alle profielen volledig worden weggewerkt in zowel vloer als muren.

U weet al wat u nodig heeft? Vertel het ons!

renoveren

bouwen