fbpx

Wat is er mogelijk? Ontdek ons gamma:

ConceptPatio 130

ConceptPatio 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten en voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen.

Om nog hogere isolatiewaarden te bekomen, kan je ook nog kiezen voor ConceptPatio 130 HI. ConceptPatio 130 maakt niet alleen schuiframen mogelijk met een hoogte tot 2,70 m, maar ook glasgewichten van de opengaande vleugel tot 300 kg. Dit systeem is zowel met een schuif als met een hefschuif beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail.

ConceptPatio 155

ConceptPatio 155 is een hoogisolerend systeem voor schuiframen in zeer energiezuinige bouwprojecten.

Om aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw te voldoen, kan je ook nog kiezen voor ConceptPatio 155 Hl en ConceptPatio 155 Minergie. Dit systeem kan worden aangewend voor schuiframen met een hoogte tot 3,6 m en glasgewichten van de opengaande vleugel tot 400 kg. Het is ook uitermate geschikt voor de toepassing van drievoudige beglazing. ConceptPatio 155 is als schuif- en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail.

MasterPatio

MasterPatio is een superisolerend systeem voor schuiframen in zeer energiezuinige bouwprojecten. MasterPatio voldoet aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw. Het is ook uitermate geschikt voor de toepassing van drievoudige beglazing. 

MasterPatio is als hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail.

Vouwwand

De vouwwand van Reynaers  bestaat uit twee tot acht vleugels die volledig opzij kunnen geschoven worden. Dit creëert een maximaal buitengevoel. Hierbij kunnen de panelen naar binnen of naar buiten draaien waardoor je dus nog meer plaats bespaart en je leefruimte in één klap vergroot.

Daarnaast kan één van de vleugels als toegangsdeur gebruikt worden. In koude periodes hoeft de vouwwand dus niet volledig opengevouwen te worden om binnen te kunnen.

Ideaal voor wie in de zomer graag optimaal geniet van de buitenlucht.

Hi-Finity Schuiframen

Een naadloze verbinding met de buitenwereld, dat is waar de Hi-Finity reeks voor zorgt met zijn ultrafijne look. De oplossing voor zij die modern bouwt en oog heeft voor energiezuinigheid!

Hi-Finity is ook beschikbaar als hoekoplossing. Doordat hier de hoek kan openschuiven, creëer je de optimale buiten belevenis zonder dat een profiel jouw zicht beperkt!

Zowel beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing met een draagvermogen tot 500kg, is de Hi-Finity reeks niet enkel mooi ogend, het is ook functioneel en energiezuinig!

Ultra slank met Hi-Finity

Het minimalistisch schuifsysteem waar alle profielen volledig worden weggewerkt in zowel vloer als muren.

U weet al wat u nodig heeft? Vertel het ons!

renoveren

bouwen