fbpx

Masterline 10

Masterline 10 is speciaal ontwikkeld voor wie bij nieuwbouw een passief- of BEN woning overweegt.

De Masterline 10 beschikt over een nieuw hoogisolerend systeem dat het beste van beide werelden samenbrengt: optimale isolatiewaarden en een onbeperkte keuze in design van zowel je ramen als deuren.

Masterline 8

Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid. Het biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-effici├źntie.

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers.

SlimLine 38

Wat hebben de renovatie van een industrieel pand, de plaatsing van een vintage veranda en de bouw van een hedendaagse woning met uitgepuurde architectuur met elkaar gemeen? Alle drie hebben ze nood aan ultraslanke en tegelijk energiezuinige raamprofielen.

Daarom lanceerde Reynaers Aluminium de nieuwe hoogisolerende profielreeks SL 38 in verschillende designvarianten waardoor het systeem in elke bouwstijl tot zijn recht komt. De Slim Line biedt niet enkel een alternatief voor de imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen maar komt evenzeer tot zijn recht in de moderne, minimalistische architectuur.

CS Concept System reeksen

Om nog beter te kunnen inspelen op de alsmaar hogere isolatienormen zijn Concept System reeksen zoals CS68, CS68Hi, CS77, CS77Hi en CS86Hi vervangen door de nieuwe performantere Masterline 8 reeksen. De specifiek ontwikkeld CS104Hi voor passiefbouw wordt vervangen door de Masterline 10.