fbpx

Over Marcom Nv

Met ruim 30 jaar ervaring is ons familiebedrijf Marcom Nv een erkende leverancier en partner van Reynaers aluminium en Renson. Dankzij ons eigen productieatelier met moderne CNC machines en een eigen plaatsingsdienst staan wij garant voor kwaliteit en permanente vernieuwing.

0 +

Jaar ervaring

0 + +

Projecten voltooid

Onze historiek

1991

Na jaren zelfstandig vervaardigen van pvc ramen besluit Marc Van pellicom samen met zijn twee zonen Johan en Steve Van pellicom een bedrijf op te starten (te Ruisbroek – Puurs) voor het vervaardigen van aluminium ramen en deuren. Dit vanwege de sterk toenemende vraag naar aluminiumproducten in de algemene bouwsector

1995

Door de snelle expantie besluit het bedrijf tot het bouwen van een nieuwe ruime vestiging in de industriezone Zuid – Pedro Colomalaan 4 te Bornem.

2011

Marcom Nv viert zijn 20 jarig bestaan waarbij ondertussen het personeelsbestand is uitgegroeid tot gemiddeld 14 werknemers en beschikt het over moderne technologieën om hoogstaande kwaliteit te leveren. Met oog op verdere uitbreiding werd een aanpalend terrein van ruim 3000 m2 aangeschaft.

2013

Op 8 november 2013 verhuist Marcom Nv naar de nieuwe burelen te Pedro Colomalaan 5

2021

Marcom Nv viert dit jaar zijn 30e verjaardag! Met trots kunnen wij dus melden dat dit familiebedrijf ruim 3 decennia ervaring en vakmanschap met zich meedraagt.