Bekijk hier al onze realisaties

Schuifdeuren

Informatie

Hi-Finity

Hi-Finity is het minimalistisch schuifsysteem van Reynaers Aluminium. Alle profielen worden volledig weggewerkt in de vloer en de muren wat resulteert in transparante oppervlaktes en een superslank design.

CP 155

CP 155 is een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem dat door het grote toelaatbare vleugelgewicht (tot 400 kg), mogelijke vleugelhoogte (tot 3 m) en de vele configuratiemogelijkheden architect en bouwheer een enorme ontwerpvrijheid biedt.

Door de hoge thermische prestaties en de hoge luchtdichtheid is de CP 155 reeks perfect toepasbaar in de laagenergie- en passiefbouw. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid tot een HI-versie met nog hogere thermische prestaties.


CP 130

De CP 130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. De CP 130 integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’.

Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 43 mm met een maximaal gewicht van 300 kg), voldoet CP 130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

CF 77 Vouwwand

De vouwwand CF 77 van Reynaers Aluminium bestaat uit twee tot acht vleugels die volledig opzij kunnen geschoven worden. Dit creëert een maximaal buitengevoel. De vleugels kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaien waardoor u dus niet noodzakelijk binnenruimte verliest.