Bekijk hier al onze realisaties

Andere

Informatie

Zonneweringen

Een buitenzonwering is een zeer goede oplossing voor woningen met veel glas gericht op het zuiden of westen, wom overhitting te vermeiden. Het zicht naar buiten wordt hierbij zoveel mogelijk behouden terwijl de inkijk drastisch wordt vermidnerd. Naast deze essentiële functionele waarde, hebben de meeste types buitenzonwering ook een belangrijke esthetische impact op uw gebouw. Als Renson ambassadeur voor de streek helpt Marcom Nv u graag in het maken van een weloverwogen keuze zodat dat uw energiezuinige woning lekker fris blijft en er op zijn best uitziet! Integratie van verluchting in zonwering kasten is bovendien perfect mogelijk.

Verluchtingsroosters

Elk verbouw- of nieuwbouwproject heeft nood aan een degelijk verluchting systeem. Indien de bouwheer verkiest een C+ systeem met natuurlijke aanvoer te voorzien is Marcom Nv als erkend Renson ambassadeur de aangewezen partner om deze mee in uw schrijnwerk te integreren.


Balustrades

Het Reynaers balustradesysteem RB 10 is getest in officiële testcentra en voldoet aan de strengste Europese normen. RB 10 is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringsvormen: Functioneel, Ellips en Softline. Binnen deze stijlen kan gewerkt worden met glasvulling, plexiglas of acrylplaat dje integreerbaar zijn in je balustrades. Het design van de RB 10 zal door al deze opties naadloos aansluiten bij het ontwerp van het gebouw.

Veranda's

CR 120 is het geïsoleerd verandaprofiel van Reynaers Aluminium. Het profiel is perfect te combineren met andere Reynaers reeksen. Zo gebeurt de integratie van ramen en deuren, schuiframen of een vouwwand in je veranda naadloos. CR 120 is verkrijgbaar in verschillende stijlen: Functioneel, Renaissance of Orangerie. Het uitgebreide kleurenpallet laat toe de kleur van de veranda perfect af te stemmen op deze van bestaande ramen en deuren.


Ekey vergrendelingen

Uw huis slim vergrendelen, het kan met onze Ekey vergrendelingen. Het is mogelijk om te kiezen tussen een Ekey-vingerscanner voor zowel uw poort als deur, alsook is het mogelijk om te kiezen voor een glazen numerieke touchpad.